top of page

Atlassian, Müşterilerin İsteklerini Karşılamak İçin Cloud Enterprise’ı Piyasaya Sundu

Software, Confluence ve Jira Service Management için Atlassian Cloud Enterprise, bugüne kadarki en gelişmiş bulut teklifini piyasaya sundu.



’’Atlassian kurumsal müşterilerinin gereksinimlerini karşılamak’’ için özel olarak tasarlanmış olan bu ürün, amaca yönelik bir platformunda çeşitli Jira Yazılımlarını, Confluence ve Jira Hizmet Yönetimi dağıtımlarını standartlaşmaya yardımcı olmak için kullanıcılara gelişmiş ölçeklenebilirlik, güvenlik ve yönetim kontrolleri sağlamak üzere tasarlanmıştır.


Cloud Enterprise, kurumsal müşterilerin ‘’temel ihtiyaçlarını’’karşılamak için beş yeni özellikler sunar. Bunlar, müşterilere yalnızca talep üzerine ölçeklenebilen tek bir bulut platformunda standartlaşma becerisinin değil, aynı zamanda belirli ekip ihtiyaçlarını desteklemek için birden çok örnek oluşturma becerisinin verildiği küresel ölçeği içerir; % 99,95 SLA garantisi ve tüm dünyada veri gizliliği gereksinimlerini karşılarken herhangi bir cihazlar Atlassian bulut ürünlerine güvenli ve kolay erişim sağlamak için özel bir destek ekibi ve kurumsal düzeyde güvenlik ve uyumluluk oluşturur.


Atlassian ve Marketplace ortakları arasındaki devam eden ortaklık,Cloud Enterprise kullanıcılarının büyüyen bir uygulama ve entegrasyon listesi aracılığıyla kurumsal ihtiyaçları karşılamasına da olanak tanımalıdır.


Cloud Enterprise sürümü ile, ister binlerce kullanıcınız olsun yahut ister on binlerce kullanıcınız olsun, Cloud Enterprise ihtiyaçlarınızı karşılar.


Bulut Bilişimin Hızlanması


COVID-19salgınının ardından, bulut benimseme oranları yükseldi ve IDG ‘nin 2020 bulut bilişim anketi, BT bütçelerinin% 32’sinin önümüzdeki 12 ay boyunca bulut bilişime tahsis edilmesinin beklendiğini ortaya koydu.


İşletmeler, işlerinin nasıl yürüdüğünü yeniden düşünmek zorunda kaldıkça, şirketler yenilik ve büyüme karşısında daha çevik olma ihtiyacını görürken güvenlikten güvenirliğe ve değişim yönetimine kadar giderek artan katı gereksinimleri yönetti.


Yeni Atlassian müşterilerinin % 95’inden fazlası bulut ürünleriyle başlıyor ve giderek artan sayıda şirket içi kullanıcı artık buluta geçiş yapmaya başlıyor.Venkatrao, birçok kurumsal müşterininpandeminin bir sonucu olarak iş akışlarını dijitallleştirdiğini ve ofis dışında nasıl çalıştıklarını ve işbirliği yaptıklarını yeniden değerlendirdiklerini söyledi.


Kaynak : computerworld

1.469 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page