top of page

Garmin, Kadınlar İçin Tasarlanmış Şık Lily Smartwatch’i Görücüye Çıkardı


Garmin, women for women tarafından tasarlandığını ve hem moda hem de zindeliği dengelemek için göründüğünü söylüyor. Lily Classic, iki renkli deri kayış ve paslanmaz çelik çerçeve ile daha moda odaklı bir yaklaşım benimsiyor.

Lily Sport, adından da anlaşılacağı gibi, daha çok fitness ve egzersize odaklanıyor-bir silikon kayış ve bir alüminyum çerçeveye sahiptir.T-bar lugs, ekran kapalıyken görülebilen desenli lense kadar her şey, kadın hayranlarına hitap edilecek şekilde tasarlandı.Küçük boyutu ve şık estetiğinin yanı sıra, Garmin Lily tüm alışılagelmiş smartwatch ve aktivite izleme özellikleriyle birlikte gelir.Cihaz kalp atış hızı, stres, enerji seviyeleri, hidrasyon ve SpO2 seviyelerini izleyebilir ve ayrıca menstrüel döngüsü izleme ve hamilelik takibi gibi kadın sağlığı özelliklerine sahiptir.

Lily,adımları, kalorileri ve yoğun egzersizi takip edebiliyor ve yoga, pilates, kardiyo ve koşu bandı gibi aktiviteler için özel modlara sahiptir.Telefon bildirimleri bileğinizde açılabilir, bu nedenle gerçekten Garmin’in sayacağına sahip bir smartwatch üreticisinden bekleyebileceğiniz herşeye sahiptir.

Sonuç itibariyle, Garmin smartwatches saatlerinde her zaman olduğu gibi cihazdaki herşey alarmlardan saat yüzlerine kadar-Garmin’in kendi ısmarlama yazılımı tarafından yönetilirken, toplanan tüm kullanıcı verileri Android yahut iOS için Garmin Connect uygulamasıyla tekrar senkronize edilir.


Kaynak : newatlas.com/smartwatches

2.041 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

留言


bottom of page