top of page

SCIIF Galası, 39.000 Ziyaretçi Ve 500 firmayi misafir etti


Güney Çin Uluslararası Sanayi Fuarı’nın galası 12-15 Ekim 2020’de Shenzhen Dünya Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Etkinlik,Connectwell,ELCO,HANS,HIWIN,LAPP,WAGO ve Schmalz gibi tanınmış ürünlerde dahil olmak üzere 39.000 ziyaretçiye ve 500 teknoloji şirketine ev sahipliği yaptı.


Ana kategoriler: Industrial Automation & Robotics, Digital Factory & Internet of Things, Machine Vision, Metalworking & CNC Machine Tools ve Lasers.


Aynı zamana rastlayan etkinlikler arasında Laserfair Shenzhen,CSIG National Visual Inspection Technology Academic Exchange ve Çin, Almanya, Litvanya, Rusya, Singapur, İsviçre ve ABD optoelektronik uzmanlarını bir araya getiren (LMN), Dünya Lazer üretim konferansı yer aldı.

Ziyaretçiler,3D Printing, havacılık, otomotiv mühendisliği, inşaat makinaları, elektrik mühendisliği, lojistik, makine ve tesis mühendisliği, fabrikasyon (imalat), optik, paketleme, proses üretimi ve yarı iletkenler gibi endüstri sektörlerini ziyaret etti.

Yaklaşık olarak, Foxconn, ZTE, Kyocera, Skyworth, Midea, Huawei, FAW-Volkswagen ve Ricoh dahil 200 şirket alıcı delegasyonları gönderdi.

Deutsche Messe AG ve Fiera Milanonun bağlı ortağı olan Hannover Milano Fairs Shanghai, Çinli etkinlik organizatörü East Rest Shanghai ile işbirliği içinde Güney Çin Uluslararası Endüstri Fuarı’nı düzenliyor.Bir sonraki baskı 29 Haziran-1 Temmuz 2021 tarihleri arasında Shenzhen Dünya Sergi ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirecek.


105 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page