top of page

Windows 10 Kullanıcıları İçin Hala Gündemde

Güncelleme tarihi: 16 Oca 2021

Windows 10,resmi Microsoft web sitesinden yükseltebilir ancak yükleme sırasında dosyalarınızı ve bilgilerinizi saklamanız önerilir.


Bir yıl sürmesi beklenen Windows 10 yükseltme programının,Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcıları için hala mevcut olduğunu bildiriyor . Daha eski Windows işletim sistemi kullanan müşteriler, resmi Windows 10 indirme sayfasına gidebilir ve Windows 10’a yükseltme yapmalarına izin veren ücretsiz aracı edinebilir. Bununla beraber, bir rapora göre kullanıcılar, yükseltmek istedikleri eski işletim sisteminin orijinal bir kopyasına sahip olmalıdır.Ek olarak, iddia edilen bir Microsoft çalışanı, bir yıllık plan için orijinal ücretsiz yükseltmenin sadece bir pazarlama hilesi olduğunu paylaştı.

Windows 10, 2015yılında piyasaya sürüldü ve o sırada Microsoft,eski Windows işletim sistemi kullanan kullanıcıların bir yıl boyunca en son sürüme ücretsiz olarak yükseltebileceklerini söyledi. Ancak,4 yıl sonra Windows 10 ,Windows Latest tarafından test edildiği üzere, orijinal lisansla Windows 7 yahut Windows 8.1 kullananlar için ücretsiz bir yükseltme olarak hala mevcuttur.

Üstelik, kendi kendini ilan eden bir Microsoft çalışanından gelen, geçen yıla ait eski bir Reddit gönderisinde, ‘’Bir yıllık ücretsiz’’ güncellemenin tamamı pazarlama havasındaydı. Reddit kullanıcısı, Windows 10’u yeni bir işletim sistemi olarak kurmayı seçerseniz, ücretsiz yükseltmenizi kaybedeceğinizi de belirtir.


Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/laptops/news/windows-10-free-upgrade-microsoft-programme-works-7-8-1-users-how-to-license-2345047?pfrom=home-popular

406 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page