top of page

Yubo, 47,5 Milyon Dolar Toplayarak Bir Sonraki Büyük Sosyal Uygulama Olabilir

Yubo, bir genç değilseniz, hiç duymadığınız en büyük sosyal medya uygulamasıdır. 25 yaşın altındaki gençlere odaklanan şirket, 40 milyon kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Bunların bir kısmı hergün canlı yayın odalarında takılıyor yeni insanlarla tanışıyor ve daha fazla özellikler için para harcıyorlar. Yubo, bu yıl 20 milyon dolarlık gelir elde etmeyi bekliyor bu 2019’da elde ettiğinden iki kat daha fazla gelir. Yubo kısa süre önce 47,5 milyon dolarlık C serisi finansman turunu kapattı.

Mevcut yatırımcılar Idinvest Partners, Iris Capital, Alvin ve Sweet Capital bir kez daha yatırım yapıyor. Gaia Capital Partners yeni bir yatırımcı olarak tura katılıyor.

Peki Yubo tam olarak nedir? Sosyal ağların mevcut eğilimini tersine çevirmek isteyen bir sosyal medya uygulaması-içeriği beğenmezseniz diğer kullanıcıları takip edemezsiniz.


Şirket, diğer insanlarla tanışmanıza,oyun oynamanıza,takılmanıza ve yeni arkadaşlıklar kurmanıza yardımcı olmak istiyor. Uygulamayı açtığınızda, katılabileceğiniz odaların bir listesini alırsınız.Kullanıcılar telefonlarından canlı yayın yapabilir ve diğer kullanıcılarla sohbet edebilirler. Kişileri arkadaş olarak ekleyebilir ve uygulamada onlarla sohbet edebilirler. Lazimi ‘’Aralık ayında 25 milyon kayıtlı kullanıcımız vardı. Bugün 40 milyondan fazla kullanıcımız var ‘’ dedi. Kullanıcıların çoğu ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya ve Fransa’dadır.


Uygulama için satın alımlar ve aboneliklerle ek özellikler elde edersiniz. Mesela, canlı yayınınızı hızlandırabilir, kaydırma sayfasında profilinizi tanıtabilir veya online bölümün en üstünde profilinizi öne çıkarabilirsiniz. Odanıza daha fazla insan çekmenin, daha fazla kullanıcıdan mesaj almanın ve genel olarak daha fazla etkileşime sahip olmanın bir yoludur.



Kaynak : techcrunch

269 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page